Social menu

Bestelinformatie

VERZENDING

Onze pakketten worden opgestuurd met TNT Post, DHL of Kiala. Om veiligheidsredenen kan er gevraagd worden te tekenen voor ontvangst. Indien u niet aanwezig kan zijn tijdens de werkuren, gelieve een leveringsadres op te geven waar iemand kan tekenen in uw plaats en uw pakje in ontvangst kan nemen.

Indien in uitzonderlijke omstandigheden niemand kan aanwezig zijn, zal het pakje een tweede keer aangeboden worden. Indien u ook dan niet in staat bent het pakje te ontvangen, zou u normalerwijze een kaartje moeten vinden in uw brievenbus met de plaats en datum vanaf wanneer u het pakje kan ophalen. Indien u het pakje niet komt ophalen binnen een bepaalde tijd (14 dagen), zal dit teruggestuurd worden naar ons en moet er met ons overeengekomen worden naar waar het pakje mag opgestuurd worden. U zal dan de kosten moeten dragen voor het opnieuw verzenden van het pakje.

Voor leveringen binnen NEDERLAND: Wij hanteren de volgende verzendtarieven voor alle bestellingen tot 10 kg: EUR, DHL 3,95, EUR en Kiala 3,95 EUR  (afhaalpunt). Voor bestellingen zwaarder dan 10 kg, zal contact met u opgenomen worden per e-mail voor het bepalen van de leveringsopties. Een levering kan 3-7 dagen duren.

Voor leveringen naar BELGIË: Wij hanteren de volgende verzendtarieven voor alle bestellingen tot 2 kg: TNT 13,00 EUR, DHL 10,00 EUR en Kiala 7,50 EUR (dit bedrag geldt tot 10 kg). Voor bestellingen zwaarder dan 2 kg (met uitzondering van Kiala), zal contact met u opgenomen worden per e-mail voor het bepalen van de leveringsopties. Een levering kan 3-7 dagen duren.

Voor leveringen naar LUXEMBURG: Wij hanteren de volgende verzendtarieven voor alle bestellingen tot 2 kg: TNT 13,00 EUR, DHL 10,00 EUR en Kiala 7,50 EUR (dit bedrag geldt tot 10 kg). Voor bestellingen zwaarder dan 2 kg (met uitzondering van Kiala), zal contact met u opgenomen worden per e-mail voor het bepalen van de leveringsopties. Een levering kan 3-7 dagen duren.

Voor leveringen naar DE REST VAN EUROPA EN DE VS: Een tarief van 25,00 EUR voor alle bestellingen tot 2 kg. Voor bestellingen zwaarder dan 2 kg, zal contact opgenomen worden per e-mail voor het bepalen van de leveringsopties. Een levering kan 3-9 dagen duren. Alle douanekosten zijn ten laste van de koper.

Young Beauty beschouwt een pakje als verloren als het vanaf 18 dagen na bestelling nog niet ontvangen is door de koper binnen de Europese Unie en vanaf 25 dagen buiten de Europese Unie, indien niet vastgehouden door de douane.

GRATIS VERZENDING

Voor alle bestellingen door particulieren uit de online shop geldt een minimale uitgave van 50,00 EUR voor gratis verzending. Dit wordt automatisch verrekend.

 

BESTELLING

Young Beauty raadt de klanten steeds aan de producten op de webshop na te kijken qua ingrediënten, vooral bij aanleg tot allergische reacties. Ondanks het feit dat onze producten zeer zorgvuldig uitgekozen worden en enkel die producten worden verkocht die voldoen aan de strenge voorwaarden van Young Beauty, kunnen allergische reacties toch nog voorkomen. Indien u niet zeker bent over het product, kunt u de ingrediëntenlijst van het product raadplegen voor meer informatie of u kunt contact met ons opnemen. Young Beauty kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele allergische reacties of de gevolgen van het verkeerd gebruiken van de producten die ze verkoopt. De gebruiksaanwijzing en de ingrediënten zijn opgegeven door de fabrikant op de webshop.
We verzenden bestellingen van maandag tot vrijdag. Bestellingen op feestdagen verzenden we pas de eerstvolgende werkdag. Bestellingen worden normaal gezien verzonden binnen 48 uur, maar in sommige omstandigheden kan het iets langer duren. Indien een product niet meer in stock is, contacteren we u zo spoedig mogelijk. Indien u meerdere bestellingen plaatst in een korte periode (24-48u), kan het zijn dat we verschillende leveringen samenbundelen in een pakket.

VERKEERD ADRES

Young Beauty is niet verantwoordelijk, indien het pakketje verloren geraakt als gevolg van een verkeerd opgegeven of onvolledig adres. Het opnieuw verzenden van het pakket is ten koste van de koper.

BETALEN

De website van Young Beauty heeft de volgende betaalmogelijkheden:

  • Paypal
  • Bankoverschrijving
  • IDEAL
  • De Groene cadeaubon (deze wordt alleen geaccepteerd van particuliere consumenten)

 

Alle bestellingen, zowel particulier als zakelijk, dienen vooraf te worden voldaan. In overleg kan er een ander betalingstraject worden afgesproken, dit geldt alleen voor zakelijke bestellingen. Na ontvangst van de betaling worden de goederen zo spoedig mogelijk verzonden.

Van 20 juli 2018 tot 19 augustus 2018 zijn wij gesloten. Bestellingen worden na 19 augustus verzonden. Fijne zomervakantie allemaal en bedankt voor jullie begrip.

Groetjes,

Nancy