Social menu

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

De pakketten via Kiala houden een bezorgtermijn van 4-5 werkdagen aan. u kunt het op uw aangegeven afhaalpunt ophalen.

De pakketten van DHL houden een bezorg termijn van uiterlijk 3 werkdagen aan (4 dagen als er op maandag wordt besteld omdat DHL op maandag gesloten is).

De pakketten van TNT worden doorgaans de volgende werkdag bezorgd.

Wanneer is verzending Gratis?

Voor Particulieren klanten van onze webshop leveren wij gratis bij een bestelling boven de 50,00 EUR.

Ik heb een spoed bestelling, wat nu?
Neem bij een spoed bestelling  contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan overleggen wat de beste optie voor u is.

Waarom natuurlijke producten?

 • Veilige milde producten beschadigen de huid niet. Zo kun je op een jonge leeftijd en op een latere leeftijd genieten van een gezonde huid.
 • Het is moeilijk voor de gevoelige huid geschikte reguliere producten te vinden, natuurlijke producten bieden een uitkomst.
 • Natuurlijke producten kunnen ook betaalbaar zijn.
 • Is de huid uit balans dan helpen natuurlijke producten de natuurlijke balans te herstellen.
 • Natuurlijke producten houden veelal ook rekening met het milieu. Zo worden er milieuvriendelijke verpakkingen gebruikt en natuurlijk milieuvriendelijk geproduceerd. Dit geldt niet voor alle producten waar “natuurlijk” op staat, maar wel voor de producten van Young Beauty.

Wie kan onze producten gebruiken?
Hoewel onze producten in eerste instantie zijn gemaakt voor een jonge huid blijkt dat we eigenlijk op elke leeftijd wel eens last van een droge, vette of gevoelige huid. Huidproblemen kunnen ontstaan door hormonen, voeding of andere externe omstandigheden. Wist je dat een huid die gestrest is veel gevoeliger is voor luchtvervuiling en chemicaliën?  Al deze factoren zorgen er allemaal voor dat de huid uit balans wordt gebracht en dat vraagt om een milde veilige verzorging zodat de huid zelf die balans kan herstellen. De herstellende kracht van natuurlijke ingrediënten werkt voor elke leeftijd.

Wat zeggen de feiten?
Onderzoek heeft uitgewezen dat het juist milde producten met natuurlijke bestanddelen zijn die het meest effectief zijn in het herstellen van de balans van de huid. Producten zonder harde chemicaliën die natuurlijke bestanddelen gebruiken om te reinigen en hydrateren zorgen ervoor dat de huid zich hersteld en weer in balans komt. Dat resulteert in een gezonde stralende huid. En dat is nou juist wat wij allemaal willen, of je nu jong bent of oud.

Wat verstaat men onder natuurlijke producten?
Doorgaan bevatten natuurlijke producten:

 • GEEN parabenen
 • GEEN minerale oliën
 • GEEN Petrochemicaliën
 • GEEN SLS’en
 • GEEN Genetisch gemanipuleerde ingrediënten
 • GEEN dierenleed (dierproefvrij)
 • GEEN dierlijke ingrediënten (geschikt voor vegetariërs en veganisten)

Kan iedereen bestellen bij Young Beauty?

In de online shop heeft iedere consument toegang tot onze producten, hier staan ook de reguliere retail prijzen vermeld. Toegang tot de groothandel is alleen mogelijk met een goedgekeurde inschrijving. U dient dan in het bezit te zijn van een KVK en BTW nummer om de inschrijving te kunnen indienen. Young Beauty is altijd voorbehouden om een inschrijving te weigeren.

Waar komen de producten vandaan?

Amie Skincare en Joomo worden geproduceerd in Engeland. Beauty Bee wordt gemaakt in Duitsland en Crazy Rumors wordt gemaakt in de VS. De producten worden volledig in deze landen geproduceerd conform de regels van de EU. Er wordt niet getest op dieren. Dit geldt voor de producten zelf maar ook voor de ingrediënten.

Staat jouw vraag er niet bij?

Geen nood je mag het gewoon aans ons vragen. Het liefst per mail op info@youngbeauty.nl of via onze contactpagina. Wij doen ons best om jou binnen 3 dagen een passend antwoord te sturen.

 

 

 

 

Van 20 juli 2018 tot 19 augustus 2018 zijn wij gesloten. Bestellingen worden na 19 augustus verzonden. Fijne zomervakantie allemaal en bedankt voor jullie begrip.

Groetjes,

Nancy